Activiteiten

Activiteiten in de omgeving

Op onderstaande tabbladen hebben wij een selectie van activiteiten staan. Enkele daarvan zijn zelfs op ons eigen terrein mogelijk, maar een leuk uitstapje in de directe omgeving is natuurlijk ook mogelijk. Voor elk budget is er een gevarieerd aanbod beschikbaar en natuurlijk ook voor alle leeftijden.

De contactgegevens van de bedrijven die activiteiten aanbieden via onze site vindt u bij de desbetreffende informatie. U kunt rechtstreeks contact opnemen met deze bedrijven in verband met een prijsopgave en/of beschikbaarheid.

Mocht u naar aanleiding van onze informatie over activiteiten nog vragen hebben dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons.

Tip! Fietsen huren

Noord-Limburg is heerlijk om per fiets te ontdekken: landschappen wisselen elkaar snel af en er zijn weinig hoogteverschillen. Landgoed de Weerdbeemden beschikt per maart 2020 over eigen fietsen, er zijn maar liefst 30 fietsen beschikbaar.

De fietsen zijn universeel te gebruiken voor zowel dames als heren. De zadels zijn met 1 druk op de knop verstelbaar, er zijn 3 versnellingen en iedere fiets beschikt over een mand voor het meenemen van uw bagage. Door de run-flat banden kunt u onderweg geen lekke bank krijgen.

Prijzen:

Huur 1 dag € 12,50 per fiets / huur 1 weekend € 22,00 per fiets / huur 1 week € 50,00 per fiets

Hieronder vindt u 3 voorbeelden van uitgestippelde fietsroutes in de omgeving. Uiteraard kunt u ook zelf een knooppunten route samenstellen:

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kastelen-in-het-land-van-kessel

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kunstroute-peel-en-maas

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/rondje-met-het-pontje-fiets

Knooppuntenplanner ANWB:

https://www.anwb.nl/fietsroutes/fietsknooppuntenplanner

Tip! Break Out Evenementen

Een activiteit met een groep vrienden? Wil je een leuke familiedag organiseren? Wij bieden tal van mogelijkheden voor jouw leuke dagje uit. Zo kun je bij Break Out Evenementen diverse activiteiten op onze locatie in Swalmen doen, zoals klimmen, een schietclinic of een escape room, maar je kunt ook erop uit gaan en wandelen of kanovaren in de mooie omgeving. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee. Onderstaand een aantal voorbeelden!

 • Schietclinic
 • Klimtoren en touwbruggen
 • Fortuin jagen
 • Wateractiviteiten
 • Escaperooms
 • Moorddossier
 • Midgetgolfbaan
 
Web: www.breakoutevenementen.nl / Telefoon: 0475-501930 / E-mail: info@breakoutevenementen.nl 

 

Tip! Spellen op locatie/Sanka Events

In samenwerking met Sanka Events bieden wij u de mogelijkheid om diverse spellen op onze locatie te spelen. Van Oud Hollandse spelen tot een complete stormbaan. Maximaal genieten op ons eigen terrein, hoe leuk en makkelijk is dat!

Hierbij heeft u een ruime keuze uit bijvoorbeeld:

 • Bubblevoetbal
 • Oudhollandse spellen
 • Megaspellen
 • Circuspakket
 • Stormbanen
 • Crazy Games Quiz
 • Casino
 • Zeskamp
 
Web: www.sankaevents.nl / Telefoon: 06 -28 86 48 55 / E-mail: info@sankaevents.nl

Tip! Outdoor lasergamen

Een bijzondere ervaring zijn de lasergame programma’s die door Lasergame Outdoor worden aangeboden. Bij het betreden van landgoed de Weerdbeemden voelt u gelijk de spanning door uw lichaam gaan. Outdoor lasergamen is op alle denkbare locaties mogelijk. Dat is de kracht van Lasergame Outdoor. Wij maken uw evenement geheel op maat! 

Ga nu de strijd aan met je collega’s, vrienden, familie of teamgenoten door middel van samenwerken en zorg voor ontspanning en plezier!

Outdoor lasergamen dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen.

Tijdens de verschillende spelscenario’s die worden aangeboden krijgt iedereen een hoop energie, enthousiasme en spelbeleving! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Een ieder kan op zijn/haar manier het lasergamen beleven.

Outdoor lasergamen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen of teambuildinguitjes van sportverenigingen.

Web: www.lasergameoutdoor.nl / Telefoon: 06 18 48 49 85 / E-mail: info@lasergameoutdoor.nl

Tip! Het geheim van de Baron

In deze spannende activiteit ga je door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector, puzzel en blacklight zaklamp. De tocht kan geboekt worden tijdens openingstijden van Kasteel De Keverberg en duurt ± 2 uur.

Deze activiteit is net als Code Keverberg super geschikt voor familie- en vriendenuitjes of voor teambuilding, maar ook leuk voor gezinnen die op vakantie zijn.

Tip! Buitenzinnen Bootcamp

Zoekt u als familie of vriendengroep een leuke, originele activiteit? Buiten Zinnen organiseert onder andere een Bootcamp. Deze Bootcamp kan plaatsvinden in de prachtige tuin van Landgoed de Weerdbeemden of indien u even een leuk uitstapje wilt maken, in de Heldense bossen op circa 5 kilometer afstand van onze groepsaccommodatie.

Tijdens deze actieve Bootcamp, gaat u als groep tegen elkaar battelen. Kracht, conditie, coördinatie en behendigheid worden op een zeer sportieve manier op de proef gesteld met als doel dat iedereen zich deze middag een winnaar voelt. Natuurlijk houden we rekening met de belastbaarheid van de groep en zullen we het programma hierop aanpassen.

Een familiebootcamp is dan ook zeer geschikt om eens op een andere manier bezig te zijn met je familie waarbij de fun factor hoog in het vaandel staat.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Tip! Code Keverberg

Een unieke activiteit op een bijzondere locatie die BuitenZinnen aanbiedt is Code Keverberg. Deze activiteit is in en rondom kasteel De Keverberg waarbij
je geïnspireerd wordt om samen met je team al je competenties in te zetten zodat je uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen.
Zeer geschikt voor een vriendengroep of familie-uitje.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

 

Tip! Rondleiding vliegtuigen PS Aero Baarlo

De vliegtuigcollectie van PS Aero bestaat vooral uit militaire toestellen en enkele civiele passagiers vliegtuigen.

Als onderdeel van de 2 uur durende rondleiding kunt u vanuit een vliegtuigstoel (business-class) genieten van een film over de in en outs van PS AERO. De film duurt ongeveer 20 minuten. Na de film gaat u met een gids mee en krijgt u leuke anekdotes te horen over 35 historische vliegtuigen en helikopters. U mag in verschillende vliegtuigen en cockpits een kijkje nemen.

Web: www.psaero.com / Telefoon: 06 51 82 48 28 / E-mail: info@psaero.com

Sloepverhuur Limburg | Sloepvaren vanuit romantisch Maasdorp Kessel

Sloepvaren. Dat is de zon op uw gezicht, de wind door uw haren. Dat is genieten! Sloepverhuur Limburg biedt een heerlijke vaartocht over de Maas tussen Venlo en Roermond. Maak er met uw gezin, vrienden of collega’s van een heerlijke dag van! Vanaf de Loswal – aan de voet van Kasteel De Keverberg – verkent u de Maas met een van de eenvoudig te bedienen elektrische sloepen. Cirkel rond op de Maasarm en ontdek waterrijk natuurgebied De Asseltse Plassen. Dát is genieten op de golven van de Maas.

 • Eenvoudig te bedienen 6-persoons sloepen
 • Geen vaarbewijs nodig
 • Al vanaf twee uur varen te boeken
 • Elektrisch aangedreven dus stil en duurzaam

 

Boeken kan via www.sloepverhuurlimburg.nl of telefonisch via verhuurpartner Happy Whale 085 303 2787

Escape Game

Een unieke activiteit die enkel en alleen te spelen valt in onze eigen wijnkelder!
In samenwerking met Dagje Horst aan de Maas presenteren wij jullie; Escape Game ‘De Weerdbeemden’!

Een Escape Game is een spel, gebaseerd op het principe van een Escape Room, waarbij jullie raadsels zullen moeten oplossen om de codes te kraken en verder te komen.

‘’Landgoed de Weerdbeemden is natuurlijk een prachtige plaats om te verblijven, maar dat was ooit wel anders. Vroeger was deze villa in handen van drugsbaron John B.
Hij waande zich jaren onbespied terwijl hier zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen. Helemaal onbespied bleek hij echter niet te zijn, want op dit moment zit John B. een jarenlange gevangenisstraf uit.

Door onvoldoende informatie is dit landgoed niet eerder door de politie onderzocht, maar daar gaat nu verandering in komen.
Jullie gaan de kelder van deze villa namelijk betreden om hier een gedeelte van de overgebleven buit veilig te stellen. Weet jij op tijd de codes te kraken en de buit te vinden? ‘’

Deze Escape Game wordt met maximaal 6 personen tegelijk gespeeld en duurt 20 minuten.
Per uur kunnen er dus 12 personen spelen.

Kosten voor deze Escape Game bedragen € 330,- per groep (maximaal 30 personen).

Dagje Horst aan de Maas komt met deze activiteit naar Landgoed de Weerdbeemden toe. Jullie hoeven de deur dus niet uit!

Wil je naast deze Escape Game nog meer leuke spellen om de dag mee te vullen? Bekijk dan ook ‘de Weerdbeemden’ pakket 1, ‘de Weerdbeemden’ pakket 2 of het ‘de Weerdbeemden’ Speltoernooi!

‘De Weerdbeemden’ Pakket 1 – € 395,-

Willen jullie naast Escape Game ‘de Weerdbeemden’ nog meer leuke spellen om de dag mee te vullen? Dan is dit pakket zeker iets voor jullie.

Bekijk hier de informatie over onze unieke Escape Game. Deze game wordt met maximaal 6 personen binnen 20 minuten gespeeld in de wijnkelder van het landgoed.
Dit wil zeggen dat er 12 personen per uur kunnen spelen en we dus 2,5 à 3 uren aanwezig zullen zijn.

Wil je iedereen in deze tijd meer spelplezier laten beleven dan enkel de Escape Game? Dat is met dit pakket mogelijk.
Naast de Escape Game zullen we namelijk de volgende spellen meenemen;

– Mega Jenga (max. 1,5 meter hoog)
– Kamertje Verhuren / Quattro (2,30×2,30 meter)
– Mikado (90cm stokken)
– Laddergolf

Kosten voor ‘De Weerdbeemden’ Pakket 1 bedragen € 395,- per groep (maximaal 30 personen)

Dagje Horst aan de Maas komt met deze activiteit naar Landgoed de Weerdbeemden’ toe. Jullie hoeven de deur dus niet uit!

Zijn jullie naast dit pakket op zoek naar nóg meer spelplezier? Bekijk dan ‘De Weerdbeemden’ pakket 2 of ‘De Weerdbeemden’ Speltoernooi!

‘De Weerdbeemden’ Pakket 2 – € 445,-

Terwijl een aantal van jullie druk bezig zijn met het onderzoek binnen onze Escape Game, kan de rest zich vermaken met de andere spellen die wij zullen meenemen naar het landgoed.

Bekijk hier de informatie over onze unieke Escape Game. Deze game wordt met maximaal 6 personen binnen 20 minuten gespeeld in de wijnkelder van het landgoed.
Dit wil zeggen dat er 12 personen per uur kunnen spelen en we dus 2,5 à 3 uren aanwezig zullen zijn.

Wil je iedereen in deze tijd meer spelplezier laten beleven dan enkel de Escape Game? Dat is met dit pakket mogelijk.
Naast de Escape Game zullen we namelijk de volgende spellen meenemen;
– Mega Jenga (max. 1,5 meter hoog)
– Kamertje Verhuren / Quattro (2,30×2,30 meter)
– Mikado (90cm stokken)
– Laddergolf
– Boter/Kaas/Eieren (1,20×1,20 meter)
– 4 op 1 Rij (115x82cm)
– Domino (25×12,5cm per steen)
– Ringwerpen (100x100x51cm)

Kosten voor ‘De Weerdbeemden’ Pakket 2 bedragen € 445,- per groep (maximaal 30 personen)

Lijkt dit pakket jullie wel iets, maar zijn jullie eigenlijk op zoek naar nóg meer spelplezier? Dan zal het ‘De Weerdbeemden’ Speltoernooi aan al jullie wensen voldoen!

‘De Weerdbeemden’ Speltoernooi – € 535,-

Hét ultieme speltoernooi waarbij iedereen voorzien is van 2,5 tot 3 uren spelplezier!

Vanuit Dagje Horst aan de Maas zullen wij met twee medewerkers aanwezig zijn om dit gehele speltoernooi voor jullie te begeleiden waarbij jullie het in teams tegen elkaar gaan opnemen.

Wanneer het ene team zich gaat bezighouden met het onderzoek binnen onze Escape Game gaan de andere teams de strijd aan met de volgende spellen;

– 7 Party Game Tafels (verschillende bekende en minder bekende partyspellen)
– Mega Jenga (max. 1,5 meter hoog)
– Kamertje Verhuren / Quattro (2,30×2,30 meter)
– Mikado (90cm stokken)
– Laddergolf
– Boter/Kaas/Eieren (1,20×1,20 meter)
– 4 op 1 Rij (115x82cm)
– Domino (25×12,5cm per steen)
– Ringwerpen (100x100x51cm)

Welk team weet er aan het einde van de dag met de meeste punt en daarmee de grootste eer vandoor te gaan?

Kosten voor het ‘De Weerdbeemden’ Speltoernooi bedragen € 535,- per groep (maximaal 30 personen)

Dagje Horst aan de Maas komt met al deze activiteit naar Landgoed de Weerdbeemden toe. Jullie hoeven de deur dus niet uit!

Informatie en boekingen:

Dagje Horst aan de Maas 
Escape Room ‘Forbidden Floor’

0031 (0)6 27 34 46 45 
info@dagjehorstaandemaas.nl
www.dagjehorstaandemaas.nl
www.forbiddenfloor.nl

Hierbij wat suggesties om te ondernemen met kinderen:

 • Kasteel de Keverberg Kessel
 • Attractiepark Toverland in Sevenum
 • DOK6 Cinema/theater in Panningen
 • The Portal Action House Sevenum
 • Jump XL Horst
 • Buitenspeeltuin Roeffen Mart (gratis entree) Grubbenvorst
 • Strand en zwembad de BreeBronne in Maasbree
 • Speel- en zwemparadijs Kinjerkriebel Panningen
 • Monkey Town Venlo
 • Kinderboerderij Hagerhof Venlo
 • Klimpark Funforest Venlo
 • BoeBaDoe Farm Beringe
 • E-Village Nederweert 
 • Speeltuin Klein Zwitserland Tegelen
 • Het Wereldpaviljoen Steyl
 • Gaia Zoo Kerkrade

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden in Limburg. Neem ook eens een kijkje op de website www.liefdevoorlimburg.nl voor nog meer leuke uitjes met kinderen.

Hierbij wat suggesties voor musea:

 • Missiemuseum in Steyl
 • Limburgs Museum in Venlo
 • Streekmuseum ‘t Land van Peel en Maas in Helden
 • Art center de Raay in Baarlo
 • Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival Panningen
 • Museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant
 • Museum Van Wasrol tot DVD in Boekend (Venlo)
 • Museum Terug in de Tijd in Horn
 • Museum de Kantfabriek in Horst
 • Het Cuypershuis in Roermond

Hierbij wat suggesties voor te shoppen:

 • Outletcenter Roermond
 • Binnenstad Roermond
 • Binnenstad Venlo (met vernieuwde Maasboulevard)
 • Een bezoek aan Venlo is zeker de moeite waard, leuke gezellige terrassen, maasboulevard, uitgebreid aanbod van winkels en er worden regelmatig georganiseerd. 
 • Hertog Jan Brouwerij Arcen
 • Graanbranderij de IJsvogel Arcen
 • PS Aero Baarlo (rondleiding vliegtuigen en helikopters)
 • DOK6 Cinema en theater in Panningen
 • Bioscoop Luxor in Reuver
"Super locatie! Super weekend gehad."

Tip! Fietsen huren

Noord-Limburg is heerlijk om per fiets te ontdekken: landschappen wisselen elkaar snel af en er zijn weinig hoogteverschillen. Landgoed de Weerdbeemden beschikt per maart 2020 over eigen fietsen, er zijn maar liefst 30 fietsen beschikbaar.

De fietsen zijn universeel te gebruiken voor zowel dames als heren. De zadels zijn met 1 druk op de knop verstelbaar, er zijn 3 versnellingen en iedere fiets beschikt over een mand voor het meenemen van uw bagage. Door de run-flat banden kunt u onderweg geen lekke bank krijgen.

Hieronder vindt u 3 voorbeelden van uitgestippelde fietsroutes in de omgeving. Uiteraard kunt u ook zelf een knooppunten route samenstellen:

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kastelen-in-het-land-van-kessel

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kunstroute-peel-en-maas

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/rondje-met-het-pontje-fiets

Knooppuntenplanner ANWB:

https://www.anwb.nl/fietsroutes/fietsknooppuntenplanner

Tip! Break Out Evenementen

Een activiteit met een groep vrienden? Wil je een leuke familiedag organiseren? Wij bieden tal van mogelijkheden voor jouw leuke dagje uit. Zo kun je bij Break Out Evenementen diverse activiteiten op onze locatie in Swalmen doen, zoals klimmen, een schietclinic of een escape room, maar je kunt ook erop uit gaan en wandelen of kanovaren in de mooie omgeving. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee. Onderstaand een aantal voorbeelden!

 • Schietclinic
 • Klimtoren en touwbruggen
 • Fortuin jagen
 • Wateractiviteiten
 • Escaperooms
 • Moorddossier
 • Midgetgolfbaan
 
Web: www.breakoutevenementen.nl / Telefoon: 0475-501930 / E-mail: info@breakoutevenementen.nl 


Tip! Spellen op locatie/Sanka Events

In samenwerking met Sanka Events bieden wij u de mogelijkheid om diverse spellen op onze locatie te spelen. Van Oud Hollandse spelen tot een complete stormbaan. Maximaal genieten op ons eigen terrein, hoe leuk en makkelijk is dat!

Hierbij heeft u een ruime keuze uit bijvoorbeeld:

 • Bubblevoetbal
 • Oudhollandse spellen
 • Megaspellen
 • Circuspakket
 • Stormbanen
 • Crazy Games Quiz
 • Casino
 • Zeskamp
 
Web: www.sankaevents.nl / Telefoon: 06 -28 86 48 55 / E-mail: info@sankaevents.nl

Tip! Outdoor lasergamen

Een bijzondere ervaring zijn de lasergame programma’s die door Lasergame Outdoor worden aangeboden. Bij het betreden van landgoed de Weerdbeemden voelt u gelijk de spanning door uw lichaam gaan. Outdoor lasergamen is op alle denkbare locaties mogelijk. Dat is de kracht van Lasergame Outdoor. Wij maken uw evenement geheel op maat! 

Ga nu de strijd aan met je collega’s, vrienden, familie of teamgenoten door middel van samenwerken en zorg voor ontspanning en plezier!

Outdoor lasergamen dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen.

Tijdens de verschillende spelscenario’s die worden aangeboden krijgt iedereen een hoop energie, enthousiasme en spelbeleving! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Een ieder kan op zijn/haar manier het lasergamen beleven.

Outdoor lasergamen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen of teambuildinguitjes van sportverenigingen.

Web: www.lasergameoutdoor.nl / Telefoon: 06 18 48 49 85 / E-mail: info@lasergameoutdoor.nl

Tip! Het geheim van de Baron

In deze spannende activiteit ga je door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector, puzzel en blacklight zaklamp. De tocht kan geboekt worden tijdens openingstijden van Kasteel De Keverberg en duurt ± 2 uur.

Deze activiteit is net als Code Keverberg super geschikt voor familie- en vriendenuitjes of voor teambuilding, maar ook leuk voor gezinnen die op vakantie zijn.

Tip! Buitenzinnen Bootcamp

Zoekt u als familie of vriendengroep een leuke, originele activiteit? Buiten Zinnen organiseert onder andere een Bootcamp. Deze Bootcamp kan plaatsvinden in de prachtige tuin van Landgoed de Weerdbeemden of indien u even een leuk uitstapje wilt maken, in de Heldense bossen op circa 5 kilometer afstand van onze groepsaccommodatie.

Tijdens deze actieve Bootcamp, gaat u als groep tegen elkaar battelen. Kracht, conditie, coördinatie en behendigheid worden op een zeer sportieve manier op de proef gesteld met als doel dat iedereen zich deze middag een winnaar voelt. Natuurlijk houden we rekening met de belastbaarheid van de groep en zullen we het programma hierop aanpassen.

Een familiebootcamp is dan ook zeer geschikt om eens op een andere manier bezig te zijn met je familie waarbij de fun factor hoog in het vaandel staat.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Tip! Code Kleverberg

Een unieke activiteit op een bijzondere locatie die BuitenZinnen aanbiedt is Code Keverberg. Deze activiteit is in en rondom kasteel De Keverberg waarbij
je geïnspireerd wordt om samen met je team al je competenties in te zetten zodat je uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen.
Zeer geschikt voor een vriendengroep of familie-uitje.

Tip! Natuurwandeling Maasgebied

In samenwerking met gemeente Peel en Maas en staatsbosbeheer is er een mooie wandelroute uitgezet in Kessel-Eik door het natuurgebied De Weerdbeemden.Hier kunt u o.a. beversporten zien, langs de Maas hebben zij diverse bomen omgeknaagd.

Verder loopt u langs twee grote grindgaten met diverse soorten watervogels. Ook komt u langs een moerasgebied, hier broeden reigers e.d.

Daarna gaat de route over naar De Musschenberg. Hier ziet u verschillende burchten van de das en de vos. U komt door een weiland waar runderen lopen.

Deze route is zeker de moeite waard met veel meer bezienswaardigheden als boven reeds genoemd.

Tip! Rondleiding vliegtuigen PS Aero Baarlo

De vliegtuigcollectie van PS Aero bestaat vooral uit militaire toestellen en enkele civiele passagiers vliegtuigen.

Als onderdeel van de 2 uur durende rondleiding kunt u vanuit een vliegtuigstoel (business-class) genieten van een film over de in en outs van PS AERO. De film duurt ongeveer 20 minuten. Na de film gaat u met een gids mee en krijgt u leuke anekdotes te horen over 35 historische vliegtuigen en helikopters. U mag in verschillende vliegtuigen en cockpits een kijkje nemen.

Web: www.psaero.com / Telefoon: 06 51 82 48 28 / E-mail: info@psaero.com

Escape Game

Een unieke activiteit die enkel en alleen te spelen valt in onze eigen wijnkelder!
In samenwerking met Dagje Horst aan de Maas presenteren wij jullie; Escape Game ‘De Weerdbeemden’!

Een Escape Game is een spel, gebaseerd op het principe van een Escape Room, waarbij jullie raadsels zullen moeten oplossen om de codes te kraken en verder te komen.

‘’Landgoed de Weerdbeemden is natuurlijk een prachtige plaats om te verblijven, maar dat was ooit wel anders. Vroeger was deze villa in handen van drugsbaron John B.
Hij waande zich jaren onbespied terwijl hier zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen. Helemaal onbespied bleek hij echter niet te zijn, want op dit moment zit John B. een jarenlange gevangenisstraf uit.

Door onvoldoende informatie is dit landgoed niet eerder door de politie onderzocht, maar daar gaat nu verandering in komen.
Jullie gaan de kelder van deze villa namelijk betreden om hier een gedeelte van de overgebleven buit veilig te stellen. Weet jij op tijd de codes te kraken en de buit te vinden? ‘’

Deze Escape Game wordt met maximaal 6 personen tegelijk gespeeld en duurt 20 minuten.
Per uur kunnen er dus 12 personen spelen.

Kosten voor deze Escape Game bedragen € 330,- per groep (maximaal 30 personen).

Dagje Horst aan de Maas komt met deze activiteit naar Landgoed de Weerdbeemden toe. Jullie hoeven de deur dus niet uit!

Wil je naast deze Escape Game nog meer leuke spellen om de dag mee te vullen? Bekijk dan ook ‘de Weerdbeemden’ pakket 1, ‘de Weerdbeemden’ pakket 2 of het ‘de Weerdbeemden’ Speltoernooi!

Informatie en boekingen:

Dagje Horst aan de Maas 
Escape Room ‘Forbidden Floor’

0031 (0)6 27 34 46 45 
info@dagjehorstaandemaas.nl
www.dagjehorstaandemaas.nl
www.forbiddenfloor.nl

Hierbij wat suggesties om te ondernemen met kinderen:

 • Kasteel de Keverberg Kessel
 • Attractiepark Toverland in Sevenum
 • DOK6 Cinema/theater in Panningen
 • The Portal Action House Sevenum
 • Jump XL Horst
 • Buitenspeeltuin Roeffen Mart (gratis entree) Grubbenvorst
 • Strand en zwembad de BreeBronne in Maasbree
 • Speel- en zwemparadijs Kinjerkriebel Panningen
 • Monkey Town Venlo
 • Kinderboerderij Hagerhof Venlo
 • Klimpark Funforest Venlo
 • BoeBaDoe Farm Beringe
 • E-Village Nederweert 
 • Speeltuin Klein Zwitserland Tegelen
 • Het Wereldpaviljoen Steyl
 • Gaia Zoo Kerkrade

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden in Limburg. Neem ook eens een kijkje op de website www.liefdevoorlimburg.nl voor nog meer leuke uitjes met kinderen.

Hierbij wat suggesties voor musea:

 • Missiemuseum in Steyl
 • Limburgs Museum in Venlo
 • Streekmuseum ‘t Land van Peel en Maas in Helden
 • Art center de Raay in Baarlo
 • Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival Panningen
 • Museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant
 • Museum Van Wasrol tot DVD in Boekend (Venlo)
 • Museum Terug in de Tijd in Horn
 • Museum de Kantfabriek in Horst
 • Het Cuypershuis in Roermond

Hierbij wat suggesties voor te shoppen:

 • Outletcenter Roermond
 • Binnenstad Roermond
 • Binnenstad Venlo (met vernieuwde Maasboulevard)
 • Een bezoek aan Venlo is zeker de moeite waard, leuke gezellige terrassen, maasboulevard, uitgebreid aanbod van winkels en er worden regelmatig georganiseerd. 
 • Hertog Jan Brouwerij Arcen
 • Graanbranderij de IJsvogel Arcen
 • PS Aero Baarlo (rondleiding vliegtuigen en helikopters)
 • DOK6 Cinema en theater in Panningen
 • Bioscoop Luxor in Reuver