Activiteiten

Activiteiten in de omgeving

Op onderstaande tabbladen hebben wij een selectie van activiteiten staan. Enkele daarvan zijn zelfs op ons eigen terrein mogelijk, maar een leuk uitstapje in de directe omgeving is natuurlijk ook mogelijk. Voor elk budget is er een gevarieerd aanbod beschikbaar en natuurlijk ook voor alle leeftijden.

De contactgegevens van de bedrijven welke de activiteiten aanbieden via onze site vindt u bij de desbetreffende informatie. U kunt rechtstreeks contact opnemen met deze bedrijven in verband met een prijsopgave en/of beschikbaarheid.

Mocht u naar aanleiding van onze informatie over activiteiten nog vragen hebben dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons.

Home of Heroes

Ordinary people, legendary heroes

Home of Heroes, gelegen in het Maasdorp Buggenum, is dé plek waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. Een held in welke activiteit of uitdaging dan ook; met een breed aanbod aan activiteiten is Home of Heroes de ultieme locatie om de sportieve of avontuurlijke uitdaging aan te gaan. Of het nou gaat om sportieve activiteiten, echte hersenkrakers of teambuilding; Home of Heroes heeft het!

De oude kleiwarenfabriek is de ultieme plek voor sportief avontuur, plezier en ontspanning samen met familie, vrienden of teamgenoten. Maar ook voor werkuitjes ben je bij Home of Heroes aan het juiste adres! Ervaar het unieke verhaal dat de locatie te vertellen heeft, de heldenverhalen die hier ontstaan zijn en word je eigen held. Jong of oud, iedereen kan een held zijn!

Home of Heroes ligt vlak naast Roermond en bevindt zich in een unieke, industriële omgeving. Geheimzinnige gangen, donkere (droog)kamers en een spectaculaire obstacle-baan; dé plek om samen met je familie, vrienden, collega’s of team diverse uitdagingen aan te gaan! Kies je eigen niveau, werk samen en ook jullie zullen de heldenstatus bereiken. Want bij Home of Heroes is iedereen een held…
Welke uitdaging ga jij aan?

Activiteiten

Web: www.homeofheroes.nl|T 06-23028977 |E-Mail info@homeofheroes.nl
Dorpsstraat 60
6082 AR
Buggenum

       

Cocktailworkshop/tasting/
cocktailbar

Ilse’s Cocktails

Wilt u heerlijke cocktails proeven, een cocktail workshop boeken of is gin & tonic je favoriete cocktail?

De volgende activiteiten kunt u boeken met Ilse’s Cocktails:

Cocktail Tasting

Wilt u gezellig borrelen met elkaar. Ik kom op locatie de heerlijkste cocktails shaken en serveren. Cocktails variëren van classic cocktails tot eigen receptuur. Tussendoor vertel ik over de cocktails en leuke funfacts.

Cocktail Workshop

Onder begeleiding gaat u zelf aan de slag om te shaken en stirren. U leert verschillende cocktailtechnieken en natuurlijk kun je de cocktails zelf opdrinken.

Gin & Tonic Tasting

Wilt u interessante Gin & Tonic combinaties proeven. Met een Gin & Tonic Tasting komt u meer te weten over gin, tonic, en de juiste garnituren.

Cocktail Bar

Iets te vieren? Wilt u feestje speciaal maken, doe dit met cocktails!

·        Alcoholvrij is ook mogelijk

Voor meer info stuur mij een berichtje of DM via Instagram of Facebook @ilsescocktails

Ilse’s Cocktails
0622570333
ilsescocktails@hotmail.com

 

                                       

Workshop vlaai bakken

Bakker Peeters biedt u de mogelijkheid om een leuke groepsactiviteit te boeken, een workshop Limburgse vlaai bakken! Bij een bezoek aan Limburg hoort een stuk Limburgse vlaai er natuurlijk bij, en hoe leuk is het als je deze helemaal zelf klaarmaakt. Neem contact op met Bakker Peeters voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen.

Bakker Peeters
Adres: Baarskampstraat 44 5995 AW Kessel
Tel: 077-462 1218
www.bakkerpeeters.nl

Fietsen huren

Noord-Limburg is heerlijk om per fiets te ontdekken: landschappen wisselen elkaar snel af en er zijn weinig hoogteverschillen. Landgoed de Weerdbeemden beschikt per maart 2020 over eigen fietsen, er zijn maar liefst 30 fietsen beschikbaar.

De fietsen zijn universeel te gebruiken voor zowel dames als heren. De zadels zijn met 1 druk op de knop verstelbaar, er zijn 3 versnellingen en iedere fiets beschikt over een mand voor het meenemen van uw bagage. Door de run-flat banden kunt u onderweg geen lekke bank krijgen. Let op het volgende er zijn geen kinderstoeltjes voor deze fietsen aanwezig.

Prijzen:

Huur 1 dag € 12,50 per fiets / huur 1 weekend € 22,00 per fiets / huur 1 week € 50,00 per fiets

Hieronder vindt u 3 voorbeelden van uitgestippelde fietsroutes in de omgeving. Uiteraard kunt u ook zelf een knooppunten route samenstellen:
https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kastelen-in-het-land-van-kessel
https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kunstroute-peel-en-maas
https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/rondje-met-het-pontje-fietsnooppuntenplanner ANWB:
https://www.anwb.nl/fietsroutes/fietsknooppuntenplanner

Escape Game in onze wijnkelder

Een unieke activiteit die enkel en alleen te spelen valt in onze eigen wijnkelder!
In samenwerking met Dagje Horst aan de Maas presenteren wij jullie; Escape Game ‘De Weerdbeemden’!

Een Escape Game is een spel, gebaseerd op het principe van een Escape Room, waarbij jullie raadsels zullen moeten oplossen om de codes te kraken en verder te komen.
‘’Landgoed de Weerdbeemden is natuurlijk een prachtige plaats om te verblijven, maar dat was ooit wel anders. Vroeger was deze villa in handen van drugsbaron John B.
Hij waande zich jaren onbespied terwijl hier zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen. Helemaal onbespied bleek hij echter niet te zijn, want op dit moment zit John B. een jarenlange gevangenisstraf uit.
Door onvoldoende informatie is dit landgoed niet eerder door de politie onderzocht, maar daar gaat nu verandering in komen.
Jullie gaan de kelder van deze villa namelijk betreden om hier een gedeelte van de overgebleven buit veilig te stellen. Weet jij op tijd de codes te kraken en de buit te vinden?”

Deze Escape Game wordt met maximaal 6 personen tegelijk gespeeld en duurt 20 minuten.
Per uur kunnen er 12 personen spelen.

Kosten voor deze Escape Game bedragen € 395,- per groep (maximaal 30 personen) plus reiskostenvergoeding € 30,00.

Dagje Horst aan de Maas komt met deze activiteit naar Landgoed de Weerdbeemden toe. Jullie hoeven de deur dus niet uit!

Wil je naast deze Escape Game nog meer leuke spellen om de dag mee te vullen? Onderstaand vind je een greep uit de aangeboden activiteiten, georganiseerd door Dagje Horst aan de Maas:

– Bluf Game
– Nuclear Disaster
– Carter’s Caravan
– Pubquiz “Weet ik veel”
– Pubquiz “Beeldbuis”
– Pubquiz “Classic”
– Pubquiz “90’s & 00’s”
– Pubquiz “Terug naar het jaar..”
– Van alles wat Quiz
– Bingo Quiz
– Ranking the Stars
– Let’s Play
– Hollandse Quiz
– De Weerdbeemden speltoernooi

Informatie en boekingen:

Morris Jacobs
Dagje Horst aan de Maas 
0031 (0)6 27 34 46 45 

info@dagjehorstaandemaas.nl
www.dagjehorstaandemaas.nl
www.forbiddenfloor.nl

Break Out Evenementen

Een activiteit met een groep vrienden? Wil je een leuke familiedag organiseren? Wij bieden tal van mogelijkheden voor jouw leuke dagje uit. Zo kun je bij Break Out Evenementen diverse activiteiten op onze locatie in Swalmen doen, zoals klimmen, een schietclinic of een escape room, maar je kunt ook erop uit gaan en wandelen of kanovaren in de mooie omgeving. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee. Onderstaand een aantal voorbeelden:

 • Schietclinic
 • Klimtoren en touwbruggen
 • Fortuin jagen
 • Wateractiviteiten
 • Escaperooms
 • Moorddossier
 • Midgetgolfbaan 

Web: www.breakoutevenementen.nl / Telefoon: 0475-501930 / E-mail: info@breakoutevenementen.nl

Spellen op locatie/Sanka Events

In samenwerking met Sanka Events bieden wij u de mogelijkheid om diverse spellen op onze locatie te spelen. Van Oud Hollandse spelen tot een complete stormbaan. Maximaal genieten op ons eigen terrein, hoe leuk en makkelijk is dat! Hierbij heeft u een ruime keuze uit bijvoorbeeld:

 • Bubblevoetbal
 • Oudhollandse spellen
 • Megaspellen
 • Circuspakket
 • Stormbanen
 • Crazy Games Quiz
 • Casino
 • Zeskamp
 

Web: www.sankaevents.nl / Telefoon: 06 -28 86 48 55 / E-mail: info@sankaevents.nl

Outdoor lasergamen

Een bijzondere ervaring zijn de lasergame programma’s die door Lasergame Outdoor worden aangeboden. Bij het betreden van Landgoed de Weerdbeemden voelt u gelijk de spanning door uw lichaam gaan. Outdoor lasergamen is op alle denkbare locaties mogelijk. Dat is de kracht van Lasergame Outdoor. Wij maken uw evenement geheel op maat! 

Ga nu de strijd aan met je collega’s, vrienden, familie of teamgenoten door middel van samenwerken en zorg voor ontspanning en plezier!

Outdoor lasergamen dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen.

Tijdens de verschillende spelscenario’s die worden aangeboden krijgt iedereen een hoop energie, enthousiasme en spelbeleving! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Een ieder kan op zijn/haar manier het lasergamen beleven.

Outdoor lasergamen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen of teambuildinguitjes van sportverenigingen.

Web: www.lasergameoutdoor.nl / Telefoon: 06 18 48 49 85 / E-mail: info@lasergameoutdoor.nl

Het geheim van de Baron

Het Geheim van de Baron

EEN SPANNENDE TOCHT MET OPDRACHTEN IN ESCAPEROOM STIJL

In deze spannende activiteit bij Kasteel De Keverberg in
Kessel ga je door het oplossen van 5 opdrachten in escaperoomstijl het
geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een
originele activiteit met toffe opdrachten zoals een foto-, puzzel-, maquette-
en filmopdracht. Met een metaaldetector zoeken in de kasteeltuin maak je dit
spannende uitje compleet. Deze activiteit is net als Code Keverberg geschikt
voor familie- en vriendenuitjes of voor teambuilding. Vooraf reserveren wordt
aanbevolen voor groepen vanaf 10 personen. Het Geheim van de Baron kan tijdens
openingstijden van Kasteel De Keverberg worden gedaan en duurt ± 2 uur. 

Deze activiteit is net als Code Keverberg geschikt voor familie- en vriendenuitjes of voor teambuilding.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / 06-10 38 44 31 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Buitenzinnen Bootcamp

Zoekt u als familie of vriendengroep een leuke, originele activiteit? Buiten Zinnen organiseert onder andere een Bootcamp. Deze Bootcamp kan plaatsvinden in de prachtige tuin van Landgoed de Weerdbeemden of ,indien u juist graag even van het terrein af wilt gaan, in de Heldense bossen op circa 5 kilometer afstand van onze groepsaccommodatie.

Tijdens deze actieve Bootcamp, gaat u als groep tegen elkaar battelen. Kracht, conditie, coördinatie en behendigheid worden op een sportieve manier op de proef gesteld met als doel dat iedereen zich deze middag een winnaar voelt. Natuurlijk houden we rekening met de belastbaarheid van de groep en zullen we het programma hierop aanpassen.

Een familiebootcamp is dan ook zeer geschikt om eens op een andere manier bezig te zijn met je familie waarbij de fun factor hoog in het vaandel staat.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / 06-10 38 44 31 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Code Keverberg

Een unieke activiteit op een bijzondere locatie die BuitenZinnen aanbiedt is Code Keverberg. Deze activiteit is in en rondom kasteel De Keverberg waarbij
je geïnspireerd wordt om samen met je team al je competenties in te zetten zodat je uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen.
Zeer geschikt voor een vriendengroep of familie-uitje.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / 06-10 38 44 31 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Rondleiding vliegtuigen PS Aero Baarlo

De vliegtuigcollectie van PS Aero bestaat vooral uit militaire toestellen en enkele civiele passagiers vliegtuigen.

Als onderdeel van de 2 uur durende rondleiding kunt u vanuit een vliegtuigstoel (business-class) genieten van een film over de in en outs van PS AERO. De film duurt ongeveer 20 minuten. Na de film gaat u met een gids mee en krijgt u leuke anekdotes te horen over 35 historische vliegtuigen en helikopters. U mag in verschillende vliegtuigen en cockpits een kijkje nemen.

Web: www.psaero.com / Telefoon: 06 51 82 48 28 / E-mail: info@psaero.comEEN SPANNENDE TOCHT MET OPDRACHTEN IN ESCAPEROOM STIJL

In deze spannende activiteit bij Kasteel De Keverberg in
Kessel ga je door het oplossen van 5 opdrachten in escaperoomstijl het
geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een
originele activiteit met toffe opdrachten zoals een foto-, puzzel-, maquette-
en filmopdracht. Met een metaaldetector zoeken in de kasteeltuin maak je dit
spannende uitje compleet. Deze activiteit is net als Code Keverberg geschikt
voor familie- en vriendenuitjes of voor teambuilding. Vooraf reserveren wordt
aanbevolen voor groepen vanaf 10 personen. Het Geheim van de Baron kan tijdens
openingstijden van Kasteel De Keverberg worden gedaan en duurt ± 2 uur. Zoek je als familie of vriendengroep een leuke, sportieve activiteit? Kies dan voor de BuitenZinnen Bootcamp. Dit kan ideaal in de prachtige tuin van Landgoed de Weerdbeemden dus je hoeft niet te reizen. Mochten jullie liever juist wel even van het terrein af willen gaan, dan kan de Bootcamp ook plaatsvinden in de Heldense bossen op circa 5 kilometer afstand van onze groepsaccommodatie.

 

Tijdens deze actieve Bootcamp, ga je in groepjes tegen elkaar battelen. Kracht, conditie, coördinatie en behendigheid worden op een sportieve manier op de proef gesteld met als doel dat iedereen zich deze middag een winnaar voelt! Natuurlijk wordt er rekening gehouden met de belastbaarheid van de groep en wordt het programma hierop aangepast.

 

Een BuitenZinnen Bootcamp is dan ook zeer geschikt om eens op een andere manier bezig te zijn met je familie of vrienden waarbij de FUNFACTOR hoog in het vaandel staat!

Hierbij wat suggesties om te ondernemen met kinderen:

 • Kasteel de Keverberg Kessel
 • Attractiepark Toverland in Sevenum
 • DOK6 Cinema/theater in Panningen
 • The Portal Action House Sevenum
 • Jump XL Horst
 • Buitenspeeltuin Roeffen Mart (gratis entree) Grubbenvorst
 • Strand en zwembad de BreeBronne in Maasbree
 • Speel- en zwemparadijs Kinjerkriebel Panningen
 • Monkey Town Venlo
 • Kinderboerderij Hagerhof Venlo
 • Klimpark Funforest Venlo
 • BoeBaDoe Farm Beringe
 • E-Village Nederweert 
 • Speeltuin Klein Zwitserland Tegelen
 • Het Wereldpaviljoen Steyl
 • Gaia Zoo Kerkrade

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden in Limburg. Neem ook eens een kijkje op de website https://www.visitnoordlimburg.nl/nl voor nog meer leuke uitjes met kinderen.

Hierbij wat suggesties voor musea:

 • Missiemuseum in Steyl
 • Limburgs Museum in Venlo
 • Streekmuseum ‘t Land van Peel en Maas in Helden
 • Art center de Raay in Baarlo
 • Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival Panningen
 • Museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant
 • Museum Van Wasrol tot DVD in Boekend (Venlo)
 • Museum Terug in de Tijd in Horn
 • Museum de Kantfabriek in Horst
 • Het Cuypershuis in Roermond

Hierbij wat suggesties om te shoppen:

 • Outletcenter Roermond
 • Binnenstad Roermond
 • Binnenstad Venlo (met vernieuwde Maasboulevard)
 • Een bezoek aan Venlo is zeker de moeite waard, leuke gezellige terrassen, maasboulevard, uitgebreid aanbod van winkels en er worden regelmatig georganiseerd. 
 • Hertog Jan Brouwerij Arcen
 • Graanbranderij de IJsvogel Arcen
 • DOK6 Cinema en theater in Panningen
 • Bioscoop Luxor in Reuver