Bruiloften

Bij Landgoed de Weerdbeemden hebben jullie als bruidspaar de mogelijkheid om jullie eigen “Toscaanse bruiloft” te realiseren.

Onze parkachtig aangelegde tuin van maar liefst 26.000 m2 biedt enorm veel mogelijkheden. Er zijn diverse ruime grasvelden waar feesttenten te plaatsen zijn. Ook hebben wij bijvoorbeeld een mooie loofgang in de tuin waar aan lange tafels onder kan worden gedineerd.

Of willen jullie liever een ongedwongen sfeer met een barbecue of foodtrucks? Alles is mogelijk! Jullie hebben zelf de regie over jullie eigen feest. Uiteraard beschikken wij over de nodige contacten betreft leveranciers of bijvoorbeeld een weddingplanner, wij helpen jullie dan ook graag op weg om jullie droomfeest te organiseren.

De plechtigheid zou perfect plaats kunnen vinden bij onze prachtige fontein gelegen in het midden van de tuin.

Ons landhuis biedt verder nog slaapgelegenheid voor maximaal 30 bruiloftsgasten.
Er zijn 12 slaapkamers, allen voorzien van luxe bedden, een eigen badkamer en TV. Zo hebben alle gasten de nodige privacy en eigen voorzieningen.

Komen er kinderen naar de bruiloft? Ook hier is aan gedacht. In de tuin staan diverse speeltoestellen en er is buitenspeelgoed. Een leuk idee is het  huren van bijvoorbeeld een springkussen.

Wij bieden de mogelijkheid om ons ruime zwembad en bijbehorende sauna te huren. Optimaal relaxen voor of na de huwelijksdag!

Zijn jullie op zoek naar een locatie voor een buitenbruiloft in een romantische, landelijke setting mét de mogelijkheid om luxe en comfortabel te overnachten? Dan hebben wij de perfecte locatie!

Voor informatie, beschikbaarheid of een offerte kan er rechtstreeks contact op worden genomen.

P.s. Nieuwsgierig geworden hoe een bruiloft bij Landgoed de Weerdbeemden eruit kan zien? Check onze Facebook pagina voor diverse foto’s!