Particulier

Rust en ruimte
Of u nu samen met het gezin, een vriendengroep of met de hele familie komt genieten, bij ons staan privacy, rust en ruimte voor iedereen voorop. Ook is onze locatie uitermate geschikt voor een sprookjesachtige buitenbruiloft. Er is volop mogelijkheid om te genieten van het groen op ons riante, omheinde terrein. En natuurlijk beschikt u over een comfortabele, sfeervolle kamer met eigen sanitair. U hebt keuze uit maar liefst twaalf slaapkamers!

Ideale uitvalsbasis
Limburg staat bekend om de gemoedelijke sfeer en de Bourgondische inslag. Hier weten ze de goede dingen van het leven te waarderen! Bij Landgoed De Weerdbeemden kunt u genieten met een zachte G. U vindt ons bijzondere landhuis in het Limburgse dorpje Kessel-Eik, tussen Venlo en Roermond. Een ideale uitvalsbasis voor een gezellig familieweekend, vriendenweekend, uitstapje met het sportteam of uw club/vereniging.

Het landhuis
Het huis beschikt over maar liefst twaalf slaapkamers met in totaal dertig slaapplaatsen en heeft een luxueuze uitstraling. Vanzelfsprekend besteden wij veel zorg en aandacht aan een schone omgeving, zodat u onbezorgd kunt genieten. De parkachtige tuin, compleet met prachtige fontein, grenst aan natuurgebied de Weerdbeemden, direct aan de uiterwaarden van de Maas.

Luxe wellness én zwembad
Puur onthaasten kan in onze luxe wellness. U heeft de mogelijkheid om deze faciliteiten naast uw accommodatie te huren. Laat alle stress van u afglijden in de sauna-ruimte met onder andere infraroodlampen en een dompelbad. Hier komt u helemaal tot rust! Tijdens de zomermaanden – van medio mei tot en met medio september, overige data afhankelijk van het weer, is het verwarmde buitenzwembad geopend. Een ideale plek om te genieten van de zon! Tegenwoordig hebben wij een luxe 5-persoons jacuzzi toegevoegd aan onze wellness faciliteiten zodat u het gehele jaar kunt genieten.

Voor de kids
Natuurlijk is een familie- of vriendenweekend niet compleet zonder vertier voor de kinderen. Wij hebben ook aan hen gedacht! Ze kunnen heerlijk ravotten in de tuin, waar een groot speeltoestel, zandbak en schommels aanwezig zijn. Ook staan er fietsjes en skelters voor hen klaar. Is het minder goed weer, dan vermaken zij zich vast uitstekend met de talloze spelletjes en puzzels die in het landhuis voor hen klaarliggen.

Wijnproeverij of koken?
Kom bij ons genieten van een heerlijke wijnproeverij of een avondje koken in onze professionele keuken. Er zijn tal van andere mogelijkheden om uw verblijf nóg specialer te maken. Wij geven u graag de beste tips voor uitjes en activiteiten in de omgeving.

Nieuwsgierig geworden, wilt u alvast een kijkje nemen op ons landgoed? Doe de virtuele tour of bekijk de film die wij hebben gemaakt over onze bijzondere locatie.

Wij verheugen ons erop u op Landgoed de Weerdbeemden te mogen begroeten!

Hartelijke groet,

Simone en Daan