Activiteiten

Activiteiten in de omgeving

Op onderstaande tabbladen hebben wij een selectie van activiteiten staan. Enkele daarvan zijn zelfs op ons eigen terrein mogelijk, maar een leuk uitstapje in de directe omgeving is natuurlijk ook mogelijk. Voor elk budget is er een gevarieerd aanbod beschikbaar en natuurlijk ook voor alle leeftijden.

De contactgegevens van de bedrijven die activiteiten aanbieden via onze site vindt u bij de desbetreffende informatie. U kunt rechtstreeks contact opnemen met deze bedrijven in verband met een prijsopgave en/of beschikbaarheid.

Mocht u naar aanleiding van onze informatie over activiteiten nog vragen hebben dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons.

Tip! Home of Heroes

Ordinary people, legendary heroes

Home of Heroes, gelegen in het Maasdorp Buggenum, is dé plek waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. Een held in welke activiteit of uitdaging dan ook; met een breed aanbod aan activiteiten is Home of Heroes de ultieme locatie om de sportieve of avontuurlijke uitdaging aan te gaan. Of het nou gaat om sportieve activiteiten, echte hersenkrakers of teambuilding; Home of Heroes heeft het!

De oude kleiwarenfabriek is de ultieme plek voor sportief avontuur, plezier en ontspanning samen met familie, vrienden of teamgenoten. Maar ook voor werkuitjes ben je bij Home of Heroes aan het juiste adres! Ervaar het unieke verhaal dat de locatie te vertellen heeft, de heldenverhalen die hier ontstaan zijn en word je eigen held. Jong of oud, iedereen kan een held zijn!

Home of Heroes ligt vlak naast Roermond en bevindt zich in een unieke, industriële omgeving. Geheimzinnige gangen, donkere (droog)kamers en een spectaculaire obstacle-baan; dé plek om samen met je familie, vrienden, collega’s of team diverse uitdagingen aan te gaan! Kies je eigen niveau, werk samen en ook jullie zullen de heldenstatus bereiken. Want bij Home of Heroes is iedereen een held…
Welke uitdaging ga jij aan?

Activiteiten


Web: www.homeofheroes.nl|T 06-23028977 |E-Mail info@homeofheroes.nl
Dorpsstraat 60
6082 AR
Buggenum

       

Escape Game op locatie in onze wijnkelder

Een unieke activiteit die enkel en alleen te spelen valt in onze eigen wijnkelder!
In samenwerking met Dagje Horst aan de Maas presenteren wij jullie; Escape Game ‘De Weerdbeemden’!

Een Escape Game is een spel, gebaseerd op het principe van een Escape Room, waarbij jullie raadsels zullen moeten oplossen om de codes te kraken en verder te komen.

‘’Landgoed de Weerdbeemden is natuurlijk een prachtige plaats om te verblijven, maar dat was ooit wel anders. Vroeger was deze villa in handen van drugsbaron John B.
Hij waande zich jaren onbespied terwijl hier zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen. Helemaal onbespied bleek hij echter niet te zijn, want op dit moment zit John B. een jarenlange gevangenisstraf uit.

Door onvoldoende informatie is dit landgoed niet eerder door de politie onderzocht, maar daar gaat nu verandering in komen.
Jullie gaan de kelder van deze villa namelijk betreden om hier een gedeelte van de overgebleven buit veilig te stellen. Weet jij op tijd de codes te kraken en de buit te vinden? ‘’

Deze Escape Game wordt met maximaal 6 personen tegelijk gespeeld en duurt 20 minuten per groep. De escape game wordt opgezet in de wijnkelder van ons landgoed.
Per uur kunnen er dus 12 personen spelen en zijn we dus ongeveer 2,5 à 3 uren aanwezig.

Kosten voor deze Escape Game bedragen € 395,- per groep (maximaal 30 personen) plus € 30,- reiskostenvergoeding.

Wil je naast deze Escape Game nog meer leuke spellen om de dag mee te vullen? Er zijn diverse soorten Quizen, mega spellen en combinaties hiervan mogelijk. Neem gerust contact op met Dagje Horst aan de Maas voor advies of informatie.

Dagje Horst aan de Maas komt met deze activiteiten naar Landgoed de Weerdbeemden toe. Jullie hoeven de deur dus niet uit!

Informatie en boekingen:

Dagje Horst aan de Maas 
Escape Room ‘Forbidden Floor’

0031 (0)6 27 34 46 45 
info@dagjehorstaandemaas.nl
www.dagjehorstaandemaas.nl
www.forbiddenfloor.nl

Tip! Fietsen huren

Noord-Limburg is heerlijk om per fiets te ontdekken: landschappen wisselen elkaar snel af en er zijn weinig hoogteverschillen.

Landgoed de Weerdbeemden beschikt per maart 2020 over eigen fietsen, er zijn maar liefst 30 fietsen beschikbaar.

De fietsen zijn universeel te gebruiken voor zowel dames als heren, zadels zijn met 1 druk op de knop verstelbaar, er zijn 3 versnellingen en iedere fiets beschikt over een mand voor het meenemen van uw bagage. Bovendien beschikken de fietsen over runflat banden waardoor u geen lekke band kunt krijgen onderweg.

Tarieven:

huur 1 dag € 12,50 per fiets / huur 1 weekend € 22,00 per fiets / huur week € 50,00 per fiets

Hieronder vindt u 3 voorbeelden van uitgestippelde fietsroutes in de omgeving. Uiteraard kunt u ook zelf een knooppunten route samenstellen:

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kastelen-in-het-land-van-kessel

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/kunstroute-peel-en-maas

https://www.visitnoordlimburg.nl/nl/rondje-met-het-pontje-fiets

Knooppuntenplanner ANWB:

https://www.anwb.nl/fietsroutes/fietsknooppuntenplanner

Tip! Break Out Evenementen

Wil je een leuk bedrijfsdagje organiseren? Wij bieden tal van mogelijkheden voor jouw leuke dagje uit. Zo kun je bij Break Out Evenementen diverse activiteiten op onze locatie in Swalmen doen, zoals klimmen, een schietclinic of een escape room, maar je kunt ook erop uit gaan en wandelen of kanovaren in de mooie omgeving. Er is van alles bij ons mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee. Onderstaand een aantal voorbeelden!

 • Schietclinic
 • Klimtoren en touwbruggen
 • Fortuin jagen
 • Wateractiviteiten
 • Escaperooms
 • Moorddossier
 • Midgetgolfbaan
 
Web: www.breakoutevenementen.nl / Telefoon: 0475-501930 / E-mail: info@breakoutevenementen.nl 
 
Tip! Outdoor lasergamen

Een bijzondere ervaring zijn de lasergame programma’s die door Lasergame Outdoor worden aangeboden. Bij het betreden van landgoed de Weerdbeemden voelt u gelijk de spanning door uw lichaam gaan. Outdoor lasergamen is op alle denkbare locaties mogelijk. Dat is de kracht van Lasergame Outdoor. Wij maken uw evenement geheel op maat! 

Ga nu de strijd aan met je collega’s of teamgenoten door middel van samenwerken en zorg voor ontspanning en plezier!

Outdoor lasergamen dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen.

Tijdens de verschillende spelscenario’s die worden aangeboden krijgt iedereen een hoop energie, enthousiasme en spelbeleving! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Een ieder kan op zijn/haar manier het lasergamen beleven.

Outdoor lasergamen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes of teambuildinguitjes van sportverenigingen.

Web: www.lasergameoutdoor.nl / Telefoon: 06 18 48 49 85 / E-mail: info@lasergameoutdoor.nl

Tip! Het geheim van de Baron

In deze spannende activiteit ga je door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector, puzzel en blacklight zaklamp. De tocht kan geboekt worden tijdens openingstijden van Kasteel De Keverberg en duurt ± 2 uur.

Deze activiteit is net als Code Keverberg super geschikt voor teambuilding.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Tip! Buitenzinnen Bootcamp

Zoekt u als bedrijf of team een leuke, originele activiteit? Buiten Zinnen organiseert onder andere een Bootcamp. Deze Bootcamp kan plaatsvinden in de prachtige tuin van Landgoed de Weerdbeemden of indien u even een leuk uitstapje wilt maken, in de Heldense bossen op circa 5 kilometer afstand van onze groepsaccommodatie.

Tijdens deze actieve Bootcamp, gaat u als groep tegen elkaar battelen. Kracht, conditie, coördinatie en behendigheid worden op een zeer sportieve manier op de proef gesteld met als doel dat iedereen zich deze middag een winnaar voelt. Natuurlijk houden we rekening met de belastbaarheid van de groep en zullen we het programma hierop aanpassen.

Een bedrijfsbootcamp is dan ook zeer geschikt om eens op een andere manier bezig te zijn met je collega’s waarbij de fun factor hoog in het vaandel staat.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Tip! Code Keverberg

Een unieke activiteit op een bijzondere locatie die BuitenZinnen aanbiedt is Code Keverberg. Deze activiteit is in en rondom kasteel De Keverberg waarbij
je geïnspireerd wordt om samen met je team al je competenties in te zetten zodat je uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen.
Zeer geschikt voor teambuilding.

Web: www.buitenzinnen.eu / Telefoon: 06 53 33 28 99 / E-mail: info@buitenzinnen.eu

Tip! Rondleiding vliegtuigen PS Aero Baarlo

De vliegtuigcollectie van PS Aero bestaat vooral uit militaire toestellen en enkele civiele passagiers vliegtuigen.

Als onderdeel van de 2 uur durende rondleiding kunt u vanuit een vliegtuigstoel (business-class) genieten van een film over de in en outs van PS AERO. De film duurt ongeveer 20 minuten. Na de film gaat u met een gids mee en krijgt u leuke anekdotes te horen over 35 historische vliegtuigen en helikopters. U mag in verschillende vliegtuigen en cockpits een kijkje nemen.

Web: www.psaero.com / Telefoon: 06 51 82 48 28 / E-mail: info@psaero.com

Home of Heroes

Ordinary people, legendary heroes

Home of Heroes, gelegen in het Maasdorp Buggenum, is dé plek waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. Een held in welke activiteit of uitdaging dan ook; met een breed aanbod aan activiteiten is Home of Heroes de ultieme locatie om de sportieve of avontuurlijke uitdaging aan te gaan. Of het nou gaat om sportieve activiteiten, echte hersenkrakers of teambuilding; Home of Heroes heeft het!

De oude kleiwarenfabriek is de ultieme plek voor sportief avontuur, plezier en ontspanning samen met familie, vrienden of teamgenoten. Maar ook voor werkuitjes ben je bij Home of Heroes aan het juiste adres! Ervaar het unieke verhaal dat de locatie te vertellen heeft, de heldenverhalen die hier ontstaan zijn en word je eigen held. Jong of oud, iedereen kan een held zijn!

Home of Heroes ligt vlak naast Roermond en bevindt zich in een unieke, industriële omgeving. Geheimzinnige gangen, donkere (droog)kamers en een spectaculaire obstacle-baan; dé plek om samen met je familie, vrienden, collega’s of team diverse uitdagingen aan te gaan! Kies je eigen niveau, werk samen en ook jullie zullen de heldenstatus bereiken. Want bij Home of Heroes is iedereen een held…
Welke uitdaging ga jij aan?

Activiteiten


Web: www.homeofheroes.nl |T 06-23028977 |E-Mail info@homeofheroes.nl
Dorpsstraat 60
6082 AR
Buggenum

       

Escape Game op locatie in onze wijnkelder

Een unieke activiteit die enkel en alleen te spelen valt in onze eigen wijnkelder!
In samenwerking met Dagje Horst aan de Maas presenteren wij jullie; Escape Game ‘De Weerdbeemden’!

Een Escape Game is een spel, gebaseerd op het principe van een Escape Room, waarbij jullie raadsels zullen moeten oplossen om de codes te kraken en verder te komen.

‘’Landgoed de Weerdbeemden is natuurlijk een prachtige plaats om te verblijven, maar dat was ooit wel anders. Vroeger was deze villa in handen van drugsbaron John B.
Hij waande zich jaren onbespied terwijl hier zaken gebeurden die het daglicht niet konden verdragen. Helemaal onbespied bleek hij echter niet te zijn, want op dit moment zit John B. een jarenlange gevangenisstraf uit.

Door onvoldoende informatie is dit landgoed niet eerder door de politie onderzocht, maar daar gaat nu verandering in komen.
Jullie gaan de kelder van deze villa namelijk betreden om hier een gedeelte van de overgebleven buit veilig te stellen. Weet jij op tijd de codes te kraken en de buit te vinden? ‘’

Deze Escape Game wordt met maximaal 6 personen tegelijk gespeeld en duurt 20 minuten per groep. De escape game wordt opgezet in de wijnkelder van ons landgoed.
Per uur kunnen er dus 12 personen spelen en zijn we dus ongeveer 2,5 à 3 uren aanwezig.

Kosten voor deze Escape Game bedragen € 395,- per groep (maximaal 30 personen) plus € 30,- reiskostenvergoeding.

Wil je naast deze Escape Game nog meer leuke spellen om de dag mee te vullen? Er zijn diverse soorten Quizen, mega spellen en combinaties hiervan mogelijk. Neem gerust contact op met Dagje Horst aan de Maas voor advies of informatie.

Dagje Horst aan de Maas komt met deze activiteiten naar Landgoed de Weerdbeemden toe. Jullie hoeven de deur dus niet uit!

Informatie en boekingen:

Dagje Horst aan de Maas 
Escape Room ‘Forbidden Floor’

0031 (0)6 27 34 46 45 
info@dagjehorstaandemaas.nl
www.dagjehorstaandemaas.nl
www.forbiddenfloor.nl

Hierbij wat suggesties voor musea:

 • Missiemuseum in Steyl
 • Limburgs Museum in Venlo
 • Streekmuseum ‘t Land van Peel en Maas in Helden
 • Art center de Raay in Baarlo
 • Internationaal Historisch Motoren en Tractoren Festival Panningen
 • Museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant
 • Museum Van Wasrol tot DVD in Boekend (Venlo)
 • Museum Terug in de Tijd in Horn
 • Museum de Kantfabriek in Horst
 • Het Cuypershuis in Roermond