Zakelijke arrangementen

Landgoed de Weerdbeemden biedt u de mogelijkheid om op een mooie, landelijke locatie in alle rust uw vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen te organiseren. U bent gegarandeerd van privacy, wij verhuren exclusief aan één enkele groep.

Onze locatie is geschikt om met maximaal 12 personen te vergaderen. Meerdere dagen verblijven met overnachting? Dit is zeker mogelijk, wij beschikken over 12 slaapkamers, qua comfort vergelijkbaar met een luxe hotelkamer. Iedere slaapkamer beschikt over boxspringbedden, kastruimte, eigen sanitair (douche/toilet/wastafel) en een eigen TV. In de ochtend start u de dag met een heerlijk vers ontbijt.

Combineer uw zakelijke bijeenkomst met een heerlijke versbereide lunch, of zelfs een uitgebreide lunch van meerdere gangen, een diner op locatie of een gezellige kookworkshop onder leiding van een professionele chef-kok. Ook een barbecue in de tuin of een foodtruck behoren tot de mogelijkheden. U kunt uw vergadering zelfs afsluiten met een gezellige wijnproeverij in onze gewelfde ruime wijnkelder. 

Wij kunnen voor u indien wenselijk een vergaderbreak organiseren in onze prachtige tuin, wat zeker bij mooi weer een leuk, ontspannend moment kan zijn (invulling in overleg en intensiviteit aan te passen aan uw wensen, van bootcamp tot aan bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen).  Wanneer u de toegangspoort uit loopt bent u vrijwel direct in natuurgebied de Weerdbeemden voor bijvoorbeeld een ontspannende wandeling tussen uw vergadering door.

Onze locatie beschikt over gratis parkeergelegenheid, uw persoonlijke eigendommen zijn veilig op ons afgesloten terrein. Tevens is er gratis wifi verbinding. Uiteraard beschikken wij over benodigde apparatuur zoals een projectiescherm, beamer en flip-over.

Na aankomst ontvangt u van ons een heerlijk stukje verse Limburgse vlaai.

Wij zorgen voor een goed gevulde koelkast met frisdrank, bier en wijn. Gedurende de dag krijgt u onbeperkt koffie, thee, ijswater, zoete versnaperingen en vers fruit. Dit kunt u desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een lekkere snack of uitgebreide borrelplank.

Heeft u interesse in onze locatie voor het organiseren van uw zakelijke bijeenkomst? Onderstaand vindt u een aantal arrangementen welke wij hebben samengesteld. Heeft u een afwijkende wens of wilt u graag een andere invulling voor uw verblijf? Wij maken graag vrijblijvend een arrangement op maat voor u.

U kunt telefonisch, via e-mail of het contactformulier contact met ons opnemen.

Arrangement 1 (1 dag)

1-daags arrangement (± 8 uur)
inclusief koffie/thee/water en apparatuur (beamer/scherm/flip-over) vlaai, versnaperingen en 1 maal lunchbuffet.

€ 85,- per persoon

Uitbreiding: Dit arrangement inclusief een heerlijk Limburgs dinerbuffet?

€ 110,- per persoon

  • prijs exclusief btw, gebaseerd op minimaal 8 personen en maximaal 12 personen (aantal deelnemers onder de 8 personen, prijs op aanvraag)

Arrangement 2 (2 dagen)

2-daags arrangement (± 32 uur)
inclusief koffie/thee/water en apparatuur (beamer/scherm/flip-over) vlaai, versnaperingen en twee maal lunchbuffet, 1 maal ontbijtbuffet en 1 maal Limburgs dinerbuffet.
Inclusief 1 overnachting op onze prachtige luxe locatie.

€ 250,- per persoon,-

  • prijs exclusief btw, gebaseerd op minimaal 8 personen en maximaal 12 personen (aantal deelnemers onder de 8 personen, prijs op aanvraag)

*Frisdrank, wijn, bier op basis van nacalculatie, genoemde prijzen van dranken en arrangementen zijn exclusief BTW.

EXTRA’S

Wij helpen u graag om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken en kunnen in overleg  alles organiseren, denk bijvoorbeeld aan een:

  • teamwork buitenactiviteit
  • inspirerende spreker
  • kookworkshop
  • creatieve gespreksleider
  • wijnproeverij in onze mooie wijnkelder of gewoon een heerlijke wandeling langs de uiterwaarden van de Maas.