Zakelijk

Rust en ruimte
Of u nu bij ons komt voor een vergadering, teambuilding- of heisessie, op ons landgoed staan privacy, rust en ruimte voor iedereen voorop. Uiteraard beschikken wij over een beamer, een groot scherm en een flipover. Er is volop mogelijkheid om te genieten van het groen op ons riante, omheinde terrein. En natuurlijk beschikt u over een comfortabele, sfeervolle kamer met eigen sanitair. U hebt keuze uit maar liefst twaalf slaapkamers!

Ideale uitvalsbasis
Limburg staat bekend om de gemoedelijke sfeer en de Bourgondische inslag. Hier weten ze de goede dingen van het leven te waarderen! Bij Landgoed De Weerdbeemden kunt u genieten met een zachte G. U vindt ons bijzondere landhuis in het Limburgse dorpje Kessel-Eik, tussen Venlo en Roermond. Een ideale uitvalsbasis om na uw (zakelijke) bijeenkomst de omgeving te verkennen.

Het landhuis
Het huis beschikt over maar liefst twaalf slaapkamers met in totaal dertig slaapplaatsen en heeft een luxueuze uitstraling. Vanzelfsprekend besteden wij veel zorg en aandacht aan een schone omgeving, zodat u onbezorgd kunt genieten. De parkachtige tuin, compleet met prachtige fontein, grenst aan natuurgebied de Weerdbeemden, direct aan de uiterwaarden van de Maas.

Luxe wellness én zwembad
Puur onthaasten kan in onze luxe wellness. U heeft de mogelijkheid om deze faciliteiten naast uw accommodatie te huren. Laat alle stress van u afglijden in de sauna-ruimte met onder andere infraroodlampen, jacuzzi en een dompelbad. Hier komt u helemaal tot rust! Tijdens de zomermaanden – van medio mei tot en met medio september, overige data afhankelijk van het weer – is het zwembad geopend. Een ideale plek om te genieten van de zon!

Wijnproeverij of koken?
Kom bij ons genieten van een heerlijke wijnproeverij of een avondje koken in onze professionele keuken. U kunt er zelf koken maar ook samen met een professionele kok. En er zijn ook tal van andere mogelijkheden om uw verblijf nóg specialer te maken. Wij geven u graag de beste tips voor uitjes en activiteiten in de omgeving of op ons eigen terrein.

Nieuwsgierig geworden, wilt u alvast een kijkje nemen op ons landgoed? Doe de virtuele tour of bekijk de film die wij hebben gemaakt over onze bijzondere locatie.

Wij verheugen ons erop u op Landgoed de Weerdbeemden te mogen begroeten!

Hartelijke groet,

Simone en Daan