De Zaak vol Smaak: barbecue of gourmet bestellen

Wilt u graag uw barbecue of gourmet laten verzorgen wanneer u met uw groep bij ons verblijft? Wij werken samen met Slagerij John Philipsen|De Zaak vol Smaak

 

Barbecue

Zeg nou zelf, het is toch een feest om op een mooie zomerse dag gezellig buiten te genieten van een heerlijke barbecue. Steeds meer mensen genieten het hele jaar door van een lekker stuk vlees van de grill, want ook de winterbarbecue komt steeds meer in trek.

 

Daarom is De Zaak vol Smaak het hele jaar door de barbecuespecialist bij uitstek. De vakman die alles in huis heeft. Van de lekkerste spiezen, hamburgers, shaslics en kipproducten tot de lekkerste specialiteiten. Van sausjes en marinades tot de beste adviezen voor de lekkerste bereiding.

U kunt uw eigen pakket samenstellen uit het standaard assortiment of een keuze maken uit de diverse samengestelde barbecue vleespakketten.


Uiteraad kunt u ook een keuze maken uit het uitgebreide assortiment rauwkostsalades, maaltijdsalades, sausjes en diverse brood soorten.

 

U bestelt uw barbecue via de link naar de bestellijst.

 

Alles voor gourmet, fondue en steengrill

Gezellig en lekker. Gourmetten, fondue of steengrillen met vrienden of familie. De Zaak vol Smaak heeft een ruim assortiment producten voor een heerlijke en geslaagde gourmettafel. Voor elke smaak en elk budget kan er een vleesschotel voor u samengesteld worden zodat u voor elke gast iets lekkers op tafel zet.

 

Uiteraard kan uw gourmet, fondue of steengrill zo compleet gemaakt worden als u dat wenst, inclusief de sausjes, salades e.d. Slagerij Philipsen informeert u graag bij het samenstellen van de gourmetschotel zoals u dat wenst.

 

Klik op de link om naar de gourmet bestellijst te gaan.

 

Uw bestelling wordt kosteloos bezorgd en opgehaald.