Weddingplanner

Fabuloes Weddings: onbezorgd genieten van jullie trouwdag!

 

Op je trouwdag wil je eigenlijk maar twee dingen: een volmondig jawoord horen klinken én: onbezorgd genieten. Je niet bezig hoeven houden met leveranciers die moeten worden ontvangen, gasten die de weg niet weten, op het laatste moment nog wat versieren…Je wil gewoon genieten!

Loes Heijmans van Fabuloes Weddings helpt je hierbij! Als sinds 2009 organiseert zij als weddingplanner vele bruiloften met één doel: zorgen dat het een zorgeloze dag is, voor zowel het bruidspaar als de gasten. Als weddingplanner neemt Loes een gedeelte van de voorbereiding uit handen, zodat er voor jullie tijd overblijft om ook te genieten van de voorbereiding, zonder stress. Als professioneel ceremoniemeester zorgt Loes er op de dag (of gedurende het trouwweekend) voor dat het zowel jullie, de gasten én de leveranciers aan niets ontbreekt. Achter de schermen zorgt Loes ervoor dat voor de schermen alles op rolletjes loopt. Fabuloes Weddings is gespecialiseerd in Trouwen in Limburg en weet daarmee feilloos de beste leveranciers voor jullie te selecteren. Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwweekend onvergetelijk wordt!

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten: www.fabuloes.nl. Mail of bel gerust voor een persoonlijke kennismaking via loes@fabuloes.nl of 06 50 99 72 67.