NIEUW! Diverse workshops bij Bakker Peeters

Bakker Peeters, gelegen in Kessel biedt vanaf heden leuke workshops aan voor groepen. Zie onderstaande informatie van bakker Roel:

 

Tijdens een workshop leer ik u de fijne kneepjes van het vak. Ik geef uitleg over de producten die we maken, en natuurlijk gaat u ook zelf met de handen in het deeg. U maakt uw eigen product helemaal zelf, van begin tot eind.

Wij leren u (afhankelijk van het onderwerp v/d workshop):

* het maken van deeg/beslag

* het maken en verwerken van vullingen

* het afbakken van het product

* evt. afwerken met fruit/slagroom/crème

* na afloop altijd een receptuur en werkwijze mee naar huis

* uiteraard neemt u ook de gemaakte producten mee

* ruim voorzien van koffie/thee/fris en iets te snoepen

De invulling van de workshop wordt geheel naar wens samengesteld. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

- het maken van Limburgse vlaai

- het maken van brood of broodjes

- het maken van een slagroom/crème/bavaroise-taart

- het maken van diverse ambachtelijke koekjes (zetdeeg/roerdeeg/wrijfdeeg)

Wij geven onze workshops uitsluitend op afspraak en afhankelijk van beschikbaarheid.

Afhankelijk van de gemaakte producten en de duur v/d workshop kost een workshop va. €10,- per uur/per persoon. Op basis van uw aanvraag zal altijd een persoonlijk programma met bijpassende prijs overeen gekomen worden.

Een workshop wordt begeleid door koffie/thee en iets lekkers, en een glaasje fris. Wanneer u graag een wijntje of een biertje drinkt, dan kan dat (tegen geringe meerprijs) geregeld worden.

 

Met vriendelijke groet,

Roel Peeters

 

Bij interesse voor een workshop kunt u rechtstreeks contact opnemen voor informatie, een prijsopgave en beschikbaarheid, zie onderstaande informatie: