Tip! Outdoor lasergamen op locatie

 

Outdoor Lasergame

Een bijzondere ervaring zijn de lasergame programma’s die door Lasergame Outdoor worden aangeboden. Bij het betreden van landgoed de Weerdbeemden voelt u gelijk de spanning door uw lichaam gaan. Outdoor lasergamen is op alle denkbare locaties mogelijk. Dat is de kracht van Lasergame Outdoor. Wij maken uw evenement geheel op maat! 

Ga nu de strijd aan met je collega’s, vrienden, familie of teamgenoten door middel van samenwerken en zorg voor ontspanning en plezier!

Outdoor lasergamen dat door Lasergame Outdoor wordt aangeboden heeft een hoog adrenaline gehalte en is voor iedereen op zijn/haar eigen niveau uit te oefenen.

Tijdens de verschillende spelscenario’s die worden aangeboden krijgt iedereen een hoop energie, enthousiasme en spelbeleving! Ben je sportief, minder sportief, jong of oud? Een ieder kan op zijn/haar manier het lasergamen beleven.

Outdoor lasergamen is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen of teambuildinguitjes van sportverenigingen.

Lasergame by Night

“Uitgeroepen tot meest realistische lasergame ervaring van Nederland”

Lasergame by night is een exclusieve vorm op het gebied van outdoor lasergamen. Ga nu een stap verder en speel lasergame by night in de prachtige tuin van Landgoed de Weerdbeemden.

Overdag kun je elkaar natuurlijk goed zien maar wanneer het donker is zal het spel volledig anders worden gespeeld. Met de speciaal bedachte spelscenario's voor Landgoed de Weerdbeemden kan het niet anders zijn dat jouw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teambuildinguitje of familiedag een succes wordt.

Als enige in Nederland biedt Lasergame Outdoor de mogelijkheid om de lasergames vanaf zonsondergang tot in de nachtelijke uurtjes te spelen. Beleef games als Call of Duty, Modern Warfare, Counter Strike en Battle Field realistischer dan ooit te voren.

Website: www.lasergameoutdoor.nl

E-mail: info@lasergameoutdoor.nl

Telefoonnummer: 06 18 48 49 85