NIEUW Break Out Evenementen!

 • Welkom bij Break Out Evenementen!

  Een activiteit met een groep vrienden? Wil je een leuke familiedag organiseren? Wij bieden tal van mogelijkheden voor jouw leuke dagje uit. Zo kun je bij Break Out Evenementen diverse activiteiten op onze locatie in Swalmen doen, zoals klimmen, een schietclinic of een escape room, maar je kunt ook erop uit gaan en wandelen of kanovaren in de mooie omgeving. Er is van alles bij ons mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee. Onderstaand een aantal voorbeelden!

 • Schietclinic (duur: 2 uur) à indicatieprijs € 24 p.p. bij 20 personen

  Wie wordt de beste schutter bij de activiteit boogschieten en blaaspijpschieten? Stalen zenuwen zijn een voorwaarde om bij de eerste drie te eindigen. Na een goede instructie gaan de deelnemers aan de slag om zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten. Uiteindelijk wordt aan het einde van de clinic bepaald, wie de meeste punten bij elkaar geschoten heeft. Spelonderdelen als kavelen, ballonschieten, blikschieten en darten komen naar voren. Een aantal activiteiten wordt als groep beoordeeld en een aantal individueel. Een ware titanenstrijd barst los. Wie ontvangt na afloop de titel van beste schutter?

  Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van onze kruisboog (min. 18 jaar) en bestaat de mogelijkheid om een “shoot-Out competitie” uit te voeren.

   

  Shoot Out is de nieuwste teamsport bij Break Out. Gewapend met een handboog en speciale LARP-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Shoot out is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Omdat de pijlen een zachte rubber punt hebben is Shoot Out veilig, maar toch spannend en dat zonder blauwe plekken!

  Voordat de spellen beginnen krijg je uiteraard eerst uitleg over het boogschieten en de spelvarianten, die uitgevoerd worden.

   

 • Adventure programma met klimtoren en touwbruggen (duur: 2 uur) à indicatieprijs € 24 p.p. bij 20 personen

  De Adventure Tower is een spectaculaire buiten klimtoren van 13,5 meter hoog met ongekende mogelijkheden. Er zijn verschillende spectaculaire onderdelen te beoefenen op de toren.

  Via een aantal bruggen gemaakt van touw, dienen de deelnemers van de ene naar de andere kant zien te komen. Er zijn diverse spelelementen op te nemen in deze activiteit, waarbij evenwicht houden natuurlijk erg belangrijk is. Wie haalt de overkant zonder in het water te vallen?

   

  Fortuin Jagen (duur: 3 uur) à Indicatieprijs € 30 p.p. bij 20 personen

  Een leuke activiteit kan onderstaand spelprogramma zijn; ideaal ter invulling van een familiedag, waarbij zowel jong en oud zich te buiten kan gaan bij verschillende (door uzelf aangegeven) spellen.

  "Geld maakt niet gelukkig", zegt men. Toch klopt deze uitspraak niet helemaal, want diep van binnen wensen we allemaal een miljonair te zijn. Wat meestal vergeten wordt, is dat de meeste miljonairs hard hebben moeten werken voor deze befaamde status en dat het geluk niet altijd over rozen gaat. Probeert u het ook maar eens…

  Tijdens het spelprogramma "Fortuin Jagen" krijgt iedereen de kans om de status van miljonair te werven. Aan het begin van de middag wordt de groep deelnemers verdeeld in een aantal kleinere groepen (afhankelijk van definitief aantal deelnemers) en krijgt iedere groep een startkapitaal. Door het uitvoeren van diverse opdrachten in en om de accommodatie kan men dit kapitaal proberen te vermeerderen. De moeilijkheid van de opdracht bepaalt de winst. U zult zien dat uw geluk ook niet altijd over rozen gaat!

  Opdrachten tijdens Fortuin Jagen

  De opdrachten tijdens dit spelprogramma zijn van allerlei aard en worden in overleg met u samengesteld. U dient te denken aan bijv.:

  creatieve opdrachten als toneel, schilderen, maken van een joker, etc.

  recreatieve opdrachten als blackjack/roulette, tangrampuzzel, zaklopen

  actieve opdrachten als boogschieten of enkele eenvoudige teamspellen

  spectaculaire opdrachten als trapezesprong

  ludieke opdrachten als sinaasappelrace, watjesrace (laat jullie verrassen!)

   

  Wateractiviteit op de Asseltse Plassen (duur: 2 uur) à Indicatieprijs € 24 p.p. bij 20 personen

  Onder begeleiding van een instructeur van Break Out Evenementen, gaan jullie kanoën, raften en suppen op de Asseltse plassen (hier gaan jullie met eigen vervoer naar toe…). We zullen met de groep bij elkaar blijven en afhankelijk van jullie keuze, kunnen onderstaande “insteken” van het programma uitgevoerd worden.

   

  100% nat!

  De deelnemers gaan met een instructeur diverse spelactiviteiten en vaartechnieken op het water doen. Hierbij is de kans 100% aanwezig dat de deelnemers nat worden. Bij dit programma varen de deelnemers in verschillende boten en in een raft. Alles staat onder begeleiding van een instructeur van ons bedrijf.

   

  Verken de Asseltse Plassen

  Bij deze insteek gaan de deelnemers eveneens varen onder begeleiding van een instructeur. Het programma start met een aantal vaartechnieken, waarna wij vervolgens een tochtje maken over de Asseltse plassen. Bij deze activiteit kan ook de raftboot ingezet worden. Als de deelnemers niet uit de boot vallen, blijft het nat worden hier beperkt tot spatwater en natte voeten.


  Escaperooms

  Wij hebben een 3-tal verschillende escaperooms in ons activiteitenaanbod, met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraad. Wie ontsnapt tijdig uit de kamer?

   

  piraat (duur: 1¼ uur, maximaal 8 personen per ronde) à € 98,25 in totaal

  Een heuse kajuit van een piratenschip vormt de kamer; diverse raadsels en puzzels dienen jullie gezamenlijk op te lossen willen jullie uit deze kamer ontsnappen! Wie durft? En lukt het om binnen 1 uur uit deze kamer te komen?

   

  Escape room Egypte (duur: 1¾ uur, maximaal 8 personen per ronde) à € 129,50 in totaal

  Onze Egyptekamer is prachtig en een uitdaging voor de mensen, die al eens een keer een escaperoom hebben uitgevoerd....90 minuten heeft de groep de tijd om uit de piramide te ontsnappen, anders worden ze bedolven onder het zand van de instortende piramide!

   

  Escape room Tijdmachine (duur: 1¼  uur, min. 8, max. 12 pers. per ronde) à € 129,50 tot 

  € 149,50 in totaal

  Maak een geweldige reis door de tijd in onze nieuwste escape room ‘De tijdmachine’.  Jullie stappen binnen in onze oude verroeste tijdmachine voor de ervaring van jullie leven. De tijd telt af en de tijdmachine begint te lopen, 3…2…1…. Alarm lichten vullen de ruimte: de tijdmachine mist een aantal onderdelen! Vinden jullie de missende onderdelen binnen 60 minuten of zitten jullie voor altijd vast in het verleden…?

   

  Moorddossier “Zjwame” (duur: 3 uur) à € 18,00 p.p. bij 10 personen

  Gaat u onze uitdaging aan? Is uw verstand scherp genoeg om deze misdaad op te lossen? Wij hebben ontzettend onze best gedaan om een levensecht moorddossier samen te stellen op basis waarvan jullie een misdaad kunnen reconstrueren. Plaats delict in dit moorddossier is uiteraard Swalmen; het dossier over deze moord krijgt u van ons aangeleverd.

  Deze zaak leest als een spannend detectiveverhaal en alle elementen zijn in het dossier aanwezig om de zaak op te lossen. Hierbij gaan jullie op pad in en om Swalmen. Denk als een echte rechercheur en kom achter de enige echte waarheid door gebruik te maken van het bijgeleverde bewijsmateriaal, zoals getuigenverklaringen, aantekeningen, foto’s en verschillende onderzoeken.

  Dit programma is uitvoerbaar in allerlei varianten. Bespreek de mogelijkheden, groepsgroottes, en eventuele competitiewens met ons en wij maken u een voorstel op maat!

   

  Midgetgolfbaan (duur: 1½ uur) à € 4,25 per persoon

  Leuk om te doen en betaalbaar! Als invulling van een verjaardagsfeestje, familiedag of gewoon ter invulling van een middagje spelplezier is onze midgetgolfbaan TOP! Op ons natuurlijk ingerichte  terrein komen de verschillende banen goed tot hun recht en ben je echt in de natuur bezig….

  De doelstelling is duidelijk; met zo min mogelijk slagen ons 18-holes parcours afleggen. Maar…dat is nog niet zo gemakkelijk. Verschillende hindernissen op de baan maken een hole-in-one lastig en wellicht heb je ook een beetje geluk aan je zijde nodig. Een geweldige activiteit voor zowel jong als oud en natuurlijk ideaal om als gezin of met de familie te ondernemen.

   

  Alternatieven

  Bovenstaand hebben wij een indicatie gegeven van een aantal mogelijke activiteiten. Kijk gerust eens op onze website www.breakoutevenementen.nl of andere activiteiten jullie voorkeur genieten. Jullie weten immers als beste hoe de groepssamenstelling is en wat de insteek van de activiteiten is. Mochten jullie hierin advies willen hebben, schroom dan niet en neem contact met ons op.

 •  

 • Oudebaan 9, 6071 NP Swalmen

  Telefoon: 0475-501930 / E-mail: info@breakoutevenementen.nl / Web: www.breakoutevenementen.nl

 •