Voorzieningen

Slaapkamers

Alle slaapkamers zijn voorzien van TV, comfortabele 1-persoons boxsprings en een eigen badkamer.

 

Badkamers

Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel met verwarmde spiegel. De badkamer naast kamer 12 heeft naast een douche ook een ligbad en een dubbele wastafel. Deze badkamer is niet gekoppeld aan de slaapkamer en toegankelijk voor de hele groep. Ideaal voor de verzorging van kleinere kinderen.

 

Keuken

De keuken is voorzien van een kookeiland in een professionele RVS hoekopstelling waarin een (gas)oven, 8-pits gasfornuis, friture, snelvaatwasmachine (2 min), koelwerkbank en bewaarvrieskast zijn opgenomen. Tevens is er een magnetron en een waterkoker aanwezig. Boven het kookeiland hangen warmtelampen.

 

Loungeruimte

De loungeruimte welke grenst aan de gezamenlijke ruimte is voorzien van een grote TV, zitbanken en comfortabele fauteuils.

 

Sfeerhaard

Tussen de gezamenlijke ruimte en de loungeruimte is een ruime sfeerhaard gesitueerd welke in de koudere periode gezelligheid en warmte met zich meebrengt.

 

Speeltoestellen/Speelgoed

Voor volwassenen zijn er diverse gezelschapsspellen in de woonkamer.

Buiten bevindt zich een groot speeltoestel met twee torens en daar tussenin een hangbrug. Onderin dit speeltoestel zit een picknicktafel voor kinderen en een zandbak. We hebben 2 schommels waarvan 1 duozit. Tevens is er een trampoline en zijn er drie skelters en diverse fietsjes etc.

 

Buiten onder de overkapping staat een tafeltennistafel en hangt er een dartbord.

Op de eerste etage bevindt zich een recreatieruimte met speelgoed voor kleinere kinderen. Denk aan een poppenhuis, tafel en stoeltjes om aan te kleuren, knuffels, puzzels e.d.

In de wijnkelder vindt u tenslotte nog een voetbaltafel en een sjoelbak.

 

Zwembad en Sauna

Onze accommodatie beschikt over een ruim zwembad met een waterval, buitendouche en een handmatig aan te zetten stroming. Bij het zwembad ligt ook het saunagebouw met daarin onze ruime sauna voorzien van infrarood en tevens een aparte douche, een dompelbad en een apart toilet. Bij het zwembad bevindt zich een prieel met een tuinset en onder de overkapping van de sauna staat een comfortabele loungebank en staan er ligstoelen.

U kunt deze faciliteiten erbij huren. Tarieven en voorwaarden staan vermeldt bij de pagina “tarieven groepsaccommodatie”.

 

WiFi

Onze accommodatie beschikt over gratis WiFi voor onze gasten.