Aanpassingen covid-19

Voor uw comfort en om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen hebben wij een tijdelijk gebouw aan onze accommodatie geplaatst. Maar liefst 72m2 woonruimte is er toegevoegd. Deze ruimte is multi-functioneel, en is te gebruiken als woonkamer/eetgedeelte/recreatieruimte.

Er is ook verwarming aanwezig dus deze ruimte is het gehele jaar door te gebruiken. Door de toepassing van glazen panelen heeft u een schitterend uitzicht op de tuin.

De tijdelijke aanbouw grenst ook aan het terras, dit terras is nog steeds zeer royaal na de aanpassing, de 1,5 meter regel kan hier met gemak worden nageleefd.

Onze schoonmaak werd altijd al zeer grondig gedaan, dit blijven we uiteraard ook zo doen. Tevens zorgen wij er nu voor dat alle contactpunten met desinfesterend middel worden ontsmet.

Tijdens uw verblijf zorgen wij voor voldoende schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen voor zowel door u te onderhouden tussentijdse reiniging (indien nodig) alsmede uw persoonlijke hygiëne.

Ons huis is voorzien van looproutes en 1,5 meter stickers plus er zijn meetlatten aanwezig zodat u te allen tijde uw afstand (uitgezonderd personen behorend tot 1 huishouden) kunt controleren.

Twijfelt u om een boeking te plaatsen in de huidige omstandigheden die Covid-19 met zich meebrengen? Vraag bij het plaatsen van een reservering naar onze “omboekgarantie”.